Konkurrencedygtige priser ✔ - Smedeværksted siden 1954 ✔ - Fokus på kvalitet ✔

​Målsætningen er at fremstå som en kvalitetsbevidst smedevirksomhed​

Jerntrapper fremstilles til udendørs og indendørs brug

Hos K.E.N. ApS i Søborg nær Gladsaxe i København fremstiller vi alle former for jerntrapper for private og erhverv. Vi fremstiller vores jerntrapper på eget smedeværksted, og vi tilbyder også montering af trapperne. De kan være til enten udendørs eller indendørs brug.

Altid kvalitetsorienteret ved fremstilling af jerntrapper

​Vi kan fremstille vores jerntrapper i forskellige kvalitet og udformning, og vi fremstiller alle trapper helt efter kundens ønsker og behov. Vores smedeværksted har lavet trapper i over 60 år, og denne lange erfaring gør, at vi stort set altid ser muligheder fremfor forhindringer.

Vores jerntrapper er ofte til nybyggeri, men de kan også være til ældre byggeri, der skal renoveres, eller de kan være op til en loftetage, som skal inddrages som beboelsesområde. Vi kan med andre ord lave alle former for trapper herunder for eksempel spindeltrapper.

Vi er i det hele taget nytænkende og kvalitetsorienteret, ligesom vi lægger vægt på at efterkomme alle behov i forhold til krav og økonomi. Arbejdet udføres med sikker planlægning samt effektiv kvalitetssikring. 

Derfor kan du forvente det bedst mulige resultat til en konkurrencedygtig pris. Samtidig lægger vi vægt på, at vi skal overholde de aftalte leveringstider og øvrige betingelser.

Hør mere om vores mange forskellige trappeløsninger

​Vi giver gerne råd og vejledning om jerntrapper, hvorpå vi kan fremsende et uforpligtende tilbud. Priserne afhænger naturligvis af løsningen. 

Du kan sende en e-mail til os på service@ken-aps.dk, eller du kan ringe til os på telefon 39 67 68 68 for at aftale nærmere.

​​K.E.N. Aps - Tlf. +45 39 67 68 68 - Poppelgårvej 3-5, 2860 Søborg - E-mail: service@ken-aps.dk - CVR: 27572189​​