Konkurrencedygtige priser ✔ - Smedeværksted siden 1954 ✔ - Fokus på kvalitet ✔

​Målsætningen er at fremstå som en kvalitetsbevidst smedevirksomhed​

Stålkonstruktioner leveres efter alle standarder

Hos K.E.N. ApS i Søborg nær Gladsaxe i København fremstiller vi stålkonstruktioner på vores smedeværksted. Derudover køber og sælger vi jern. Vores stålkonstruktioner benyttes ofte til nybyggeri. Vi har hurtig levering, og vi kan levere efter alle standarder.

CE-mærkning af vores stålkonstruktioner

​Vi udfører både store og små opgaver for private og erhverv. Vi påtager os gerne opgaver som hoved-, fag- og underentreprenør, og det sker også gerne i samarbejde med ingeniører, arkitekter og andre fagfolk.

Smedeværkstedet startede for over 60 år siden, men vi er en moderne smedevirksomhed, og de fleste af vores medarbejdere har været ansat hos os i mange år. Derfor kan vi tilbyde CE-mærkning af stålkonstruktioner, og de fremstilles efter DS/EN 1993.

Vi er altid nytænkende og kvalitetsorienteret, ligesom vi lægger vægt på, at vores stålkonstruktioner skal opfylde alle kundens behov i forhold til krav og økonomi.

Det er vores mål at levere det bedste resultat til en konkurrencedygtig pris. Det sker gennem sikker planlægning samt effektiv kvalitetssikring, Vi leverer med andre ord kvalitetsarbejde, ligesom vi lægger vægt på, at vi skal overholde de aftalte betingelser og leveringstider.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på stålarbejde

​Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores kompetencer, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på stålkonstruktioner. 

Vi giver gerne råd og vejledning, ligesom vi gerne fremsender et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon 39 67 68 68. Eller du kan sende en e-mail til service@ken-aps.dk.

​​K.E.N. Aps - Tlf. +45 39 67 68 68 - Poppelgårvej 3-5, 2860 Søborg - E-mail: service@ken-aps.dk - CVR: 27572189​​